1986 öppnades dörrarna till Annelis Hårdesign. Anneli som då var endast 20 år, hade stora drömmar och visioner om att äga en av Luleås främsta salonger och att bli en av Sveriges bästa frisörer. Vilket hon kom att bli.
Året efter vann hon Stockholm Hairopen och efter det rullade pokalerna in en efter en tills hon 1998 vann Årets Frisör i Stockholm.

 

Idag är vi 5 frisörer på salongen.Vi jobbar alltid som ett team, för bra resultat med kunden i fokus. Alla är vi upplärda av Anneli med hennes kunnighet som bas, men med en personlig touch.

 

 

Anneli

 _DSC3353-Redigera (1)

Anneli har lång erfarenhet inom branschen och har drivit eget sen 1986 då hon startade Annelis Hårdesign. Initialt i sin karriär har hon tävlat mycket och jobbat som tekniker runt om i Sverige. Nu ligger fokus mer på att utbilda och examinera nya unga frisörer. Anneli är en ”hårnörd” som lever, andas och drömmer hår, och vill ständigt utveckla sig själv och ligga i framkant inom branschen. Hon satsar mycket på sin personal och vill att alla ska utvecklas, därför tar hon ofta med personalen på diverse olika utbildningar och inspirationskvällar. Anneli älskar att få klippa av ett hår från långt till kort och Annelis specialitet är just kortare klippningar med snygga nackar.

 

Hanna


 

 _DSC3316-Redigera (1)

Hanna är en utåtriktad person som är vad vi skulle kalla en mångsysslare. Håller på med allt ifrån yoga, massage, dans & musik. Hanna har under längre perioder bott och jobbat mycket utomlands. Hanna är salongens idéspruta som gärna tänker utanför boxen. När det kommer till jobbet så är Hanna väldigt mån om att se personen i stolen och älskar att få till en fin helhet i klipp och färg. Sen kompletterar hon gärna med brynplock och färg. Hanna vill gärna plocka fram den inre skönheten på utsidan och framhäva ditt autentiska jag. Hanna är även utbildad Make up-artist och kan ge dig en personlig konsultation utifrån dina behov och önskemål.

 


 

Olivia


_DSC3410-Redigera (1)

Olivia är tävlingsmänniskan nr 1 och kan göra allt till en tävling. Hennes största konkurrent är alltid henne själv som hon ständigt tävlar mot och vill bli bättre än. Olivia går alltid in i saker helhjärtat och lämnar inget åt slumpen, vilket är anledningen till att hon vunnit så många titlar och mästerskap inom yrket. Olivia älskar uppsättningar och har en fin formkänsla, hon kan helt enkelt ”trolla med borsten”. Olivia gillar när kunder kommer in och vill ha något nytt så hon får sätta sin kreativitet på prov.

 

Michaela


 

 _DSC3260-Redigera (1)

Salongens glamourdrottning! Hon är väldigt snabb på trender och följer allt som oftast det senaste, då det kommer till kläder och inredning. Michaela är en stabil tjej som bidrar med en lättsam stämning på salongen och är som oftast glad och positiv. Hon gillar att unna sig det goda i livet. Inom hår så är Michaelas favorit de stilrena och klassiska pagerna och ingen klipper de så knivskarpt som hon. Samtidigt tycker hon om att klippa kortare herrklippningar med fade.

 

Mathilda

 _DSC3229-Redigera (1)

Salongens nyaste stjärnskott som kom in hos oss som en frisk fläkt och blev som pricken över i:et i vårt gäng. För Mathilda är det ordning och reda som gäller och hon ser saker som måste fixas i salongen innan de hinner bli ett problem. Hon är även ansvarig för salongens IT och sociala medier. Mathilda är social och lättsam och är allmänbildad vilket gör att hon kan prata med vem som helst. Mathilda älskar slingor och bayalage, ljusa hår överlag men utför samtliga behandlingar som salongen erbjuder.