Vi är stolta att vara en Davines-salong!

Davines är ett hårvårdsmärke med hållbar profil som kombinerar naturliga råvaror av högsta kvalitét med avancerad forskning. Resultatet: välfungerande och effektiva produkter som samtidigt är skonsamma mot både kropp och natur. Under parollen “Sustainable Beauty” är Davines ett modernt och samtidigt tidlöst varumärke som skickligt balanserar innehåll och stil, natur och vetenskap, människa och själ. Njut av Davines varierade sortiment med hårvård och stylingprodukter som med lyxiga formuleringar och naturlig doft ger ett fantastiskt, professionellt resultat hemma!

Davines Group grundades 1983 i Italien av familjen Bollati som ett forskningslaboratorium för att producera avancerade hårvårdsprodukter för välkända kosmetikföretag världen över. Efter ett decennium av slipande av deras kompetens började det egna varumärket Davines ta form. Som då blev den första serien hårvårdsprodukter utvecklades för salonger och år 1996 utökades sortimentet med hudvård framtagen för exklusiv spaverksamhet. Sedan starten har fokus legat på att producera produkter av högsta kvalitét, baserad på modern teknik och vetenskap. Idéer om diversitet och autentisitet genomsyrar produkterna, viktiga värdeord i Davines vision om att vara ett verktyg med hjälp av vilket kunden kan uttrycka sin egen distinkta stil och anda.

”By creating beauty sustainably, we encourage people to take care of themselves, of the environment in which they live and work, of the things they love.” – Davines.

Läs mer på https://www.davines.com/